Négy ország, hét verseny

2024.05.04. 10:00

Aranyeső és a 10 másodperces K.O. - Remekeltek a győrladaméri karatékák

Négy ország, hét verseny. Remekeltek a győrladaméri Nagy Sándor Dojo Karate Iskola versenyzői. Az év első harmadában Magyarországon, Németországban, Horvátországban és Svájcban is versenyeztek. A hét megmérettetés során összesen 37 helyezést értek el, ebből 17 arany, 7 ezüst, 12 bronz, 1 különdíj.

Kisalföld.hu

A legtöbb aranyérmet Böcskey Emese szerezte, a kyokushin karate diákolimpián formagyakorlatban és a németországi German Kids Open versenyen formagyakorlatban és küzdelemben is első lett, emellett két bronzérmet szerzett formagyakorlatban hazai WKF versenyen.

 

A legtöbb díjjal pedig Nagy Hanna Mira büszkélkedhet. A kyokushin karate diákolimpián és a horvátországi Domenica Cup nemzetközi karate versenyen küzdelemben első és formagyakorlatban mindkét helyen harmadik lett, majd a svájci Sarnen-ben megrendezett WKB Nemzetközi Karate Versenyen küzdelemben második lett és megkapta a verseny „Leggyorsabb KO” különdíját, ellenfelét 10 mp alatt ütötte ki.

További eredményes versenyzők: Nagy Benedek, Gombos Luca, Szabó Anna, Tengelics Márk, Nagy Dorka, és Magyar Botond, akik ifjúsági és junior kategóriákban többszörös helyezettek hazai és külföldi versenyeken.

Ígéretes utánpótlás versenyzők: Bachman Zoé, Varga Via, Varga Richárd, Tengelics Léna, Németh Bálint, Magyar Zalán és Csontos Jázmin. 

Az élversenyzők az idei év mindkét országos válogatott edzőtáborában edzettek a karate iskola edzőterme pedig két rendezvénynek egy országos versenybírói képzésnek és a helyi sportegyesületeket bemutató győrladaméri Ikigai Sportnapnak adott otthont.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában